Logo Caralux

Exigenta pentru calitate, profesionalism, integritate, precum si devotamentul fata de clientii nostri sunt valorile companiei.

CARALUX PROD produce firme luminoase cu tuburi spectrale si LED-uri din anul 1994, fiind  prima societate din Europa  de Est care, in anul 2004, a propus un sistem nou de iluminat bazat pe tehnologie cold cathode.

Prin instalarea acestui sistem cold cathode cu tub pirex cordonul de lumina este continuu, fara sa apara conuri de umbra, avand o durata de viata de 50000 ore de functionare si 20 de nuante de lumina alba.

Executam sisteme integrate de iluminat cu LED RGB a caror lumina poate fi programata prin sisteme wireless sau DMX.

CARALUX PROD este o companie cu capital privat romano-francez.

Audit deseuri

Plan de reducere a cantitatilor de deseuri

Proiecte unice

Informații de specialitate

Certificare ISO

Suport autorizație de construcție

Compania noastra se caracterizeaza prin executia de proiecte unice cu un nivel ridicat de inovatie si calitate, obtinuta cu utilaje si personal de inalta calificare avand o vechime de 23 de ani.

Sprijinim fiecare client cu informatii de specialitate pe tot parcursul derularii proiectelor, oferind toate tipurile de servicii specifice realizarii si intretinerii ulterioare a acestora.

Caralux Prod este certificata in Sistemul de Management al  Calitatii ISO 9001 si Sistemul de Management al Mediului ISO 14001, oferind certificate de garantie si calitate.

Oferim sprijin clientilor pentru realizarea documentatiei necesare obtinerii autorizatiei de constructie.